Testimonials

Read here (in Dutch) what makes Mooncycle Dancing with Revé só special:

Testimonials

” De Mooncycle Danceclass onder leiding van Reve is een fantastisch cadeau aan jezelf. Heerlijk vrijuit bewegen en schaamteloos dansen op heerlijke beats. De energie na de Masterclass werkt nog dagen door. Ik was mij helemaal niet bewust van de verschillende seizoenen die wij vrouwen doorlopen tijdens onze menstruatiecyclus. Door Reve heb ik hier inzicht in gekregen en zet ik nu deze energie heel bewust in wanneer ik nieuwe ideeën aan het creëren ben.

Marie-José Siwaletti” 

” Revé’s classes zijn geweldig! Ze is een fantastische docent, met zo veel liefde, hart en warmte voor zowel haar 1 op 1 clienten als haar groepswerk, ik doe heel graag gauw weer mee met haar lessen en programma’s.

Voor mij is zij een echte wise medicine woman/sjamaan wie waanzinnig goed is in energiewerk en spaceholding, waar ze een veilige omgeving creëert om in te leren floreren. Met zoveel levens- en werk ervaring, met oog voor al haar klanten, betekent zij heel voor mij, als mens, als vriendin en als coach.

Feline Beuming” 

” Ik vond de mooncycle Dans class van Reve echt fantastisch!

Het heeft me veel inzichten gegeven.Het heeft me rust gegeven in het feit dat je als vrouw door de maanfases gaat en dat emoties hier gewoon bij horen. Embrace them!!!!

Vier je wise woman/winter fase! De fase waar ik eerlijk gezegd nogal een hekel aan had. Nu voel ik meer; Het is een voorrecht om als vrouw door de verschillende fases te mogen gaan. Ieder met een eigen innerlijke proces. En de wise woman fase staat voor schoonmaak, loslaten stress/emoties, naar binnen keren, nieuwe intenties zetten, dus waarom zou ik daar een hekel aan hebben?

Verder zie ik de voordelen van bewegen!!! Bewegen door de emoties die je kan hebben tijdens de verschillende fases.Het zijn niet voor niets e-motions, die willen bewegen door je lichaam. Movement, energie laten stromen is dan zoooo helpend.

Wat ik mooi vind aan Reve is dat ze je je helemaal thuis laat voelen. Oké zijn met hoe en wat je laat zien in welke fase dan ook. De positieve vibe die om haar heen hangt is heel fijn voor de deelnemers.Ze laat je vrij, en toch begeleid ze je door dingen voor te doen, of kleine tips te geven. Heel fijn!!

Je danst door de verschillende fase van de mooncycle en energy die daarbij hoort.

Meer naar binnen in de menstruele fase, en je mag gewoon een Heks zijn in de enchantress fase 🙂 En eh…. het dansen met die energie is niet alleen helend voor mezelf (maar ook voor mijn partner, de woede kwijt raken in dansen i.p.v. op je partner red namelijk ook mijn relatie ). Reve’s Dansworkshop is een aanrader voor elke vrouw die beweging in wil zetten tijdens haar mooncycle.

Liefs Anke” 

Interested to Dance?! With Your Cycle? If you want to have a free Discovery Zoomsession with Revé to just have a little chat about the goals you have and to see how she can help you, leave your name and email-adress below. A message is not required but if you want to leave one, offcourse you are welcome to. Revé’s team contact you back to see what time suits you to have your free Discovery Zoomsession with Revé.